Laurent met Prince, Roxy en Haiko

Waar is het begonnen?

We zijn onze eerste golden retriever gaan halen in het Pajotse Oetingen, bij de Kennel van Willy Harnie in 2008. Het was een reutje Haiko van Artésendal en hebben met hem shows gelopen. Voor beginners in de showwereld ging dit meer dan behoorlijk.

 

In 2016 hebben we besloten onze kennel te versterken met andermaal een reu van bij Willy Harnie. De fokker was er zeker van dat Prince van Artésendal uit het goede hout is gesneden met als vader Goldstream Geros en als grootvader Matador van de Beerse Hoeve. Zowel in binnenland als buitenland heeft Prince zeker onze verwachtingen ingelost.

Frank heeft Prince onder de armen genomen en van hem een golden gemaakt die ook goed zijn mannetje kan staan in het veldwerk.

 

In 2018 hebben wij ons eerste teefje van bij fokker Nathalie Vermander mogen ophalen. Roxy By Kiss Of Sunshine's Valley is de dochter van de Winner World Champion 2018 Amsterdam Kiss Of Sunshine's Valley. Roxy is rustig en heeft veel weg van haar moeder. Op de shows doet ze het meer dan behoorlijk en net als Prince geniet ze de opleiding in het veldwerk.

 

Om onze kennel verder uit te bouwen zijn we in 2019 ons licht eens gaan opsteken bij de Nederlandse golden kennel Joyous van mevr. Riekie van Betuw. De pup, een teefje met de naam Riki Joyous Angel's Cheeks, ging mee naar Borchtlombeek. Onze kleinste golden zal zeker van haar nog laten horen. Zowel in de shows als in het veldwerk. Zowel aan moeder's als aan vader's kant heeft Riki voorouders die hun erkenning hebben gekregen en hun kunnen al hebben bewezen.

Frank met Roxy

Riki, Roxy, Haiko en Prince

Willy met Prince

©2019 by Ellen. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now