top of page

Nestjes

In onze kennel verwelkomen we af en toe een nieuw nestje golden-retriever-pups. Voor ons is het zeer belangrijk dat onze kleintjes hun eerste weken doorbrengen in alle rust, en omringt zijn door hun broertjes, zusjes en mama. Zo zorgen we ervoor dat ze klaar zijn voor het leven, en geven ze op die manier de beste start mogelijk. 

Onze nestjes komen voort uit een combinatie van onze eigen teefjes en een eigen of externe reu. We kijken er nauwlettend op toe dat de ouders van onze pups alle goede eigenschappen bezitten om prachtige, evenwichtige en ras-conforme pups voort te brengen.

Goede eigenschappen zijn voor ons; een zachtaardig karakter, mooi voorkomen, veel levensenergie, kind-vriendelijk en will-to-please. Alle de pups die het nestje verlaten hebben een Sint-Hubertus stamboom en alle nodige ontworming, vaccinaties, en DNA-ouderschapsbepaling.

Na hun geboorte blijven de kleintjes nog 8 weken in onze kennel, om op die manier veel belangrijke indrukken en ervaringen op te doen. Die eerste weken zijn namelijk zeer belangrijk om een goede basis te leggen voor het omgaan met huislijke geluiden, andere honden en dieren, en het bezoeken van de dierenarts.

Ten slotte besteden we expliciete aandacht aan de watergewenning van onze pups, zodat ze zonder angst kunnen spelen en genieten van het water in de natuur. 

Denk je zelf aan het nemen van een hondje in huis? Laat ons zeker iets weten. We maken graag eens kennis en misschien loopt er binnenkort bij jou ook één van onze pups rond.

bottom of page